Snygga manliga accessoarer

Precis som fallet för tjejer så har även män tillgång till ett stort antal accessoarer till sitt förfogande för att se mer välklädda ut både till vardags och fest. Vissa av dessa har dock enligt oss ett större värde än andra och vilka dessa accessoarer är tänkte vi denna gång dela med oss av till er läsare. Här kommer dom!

Slips och fluga

En slips och en fluga är i mångt och mycket samma sorts accessoar även om de rent utseendemässigt skiljer sig från varandra. Båda accessoarerna fungerar bra till det mesta, även om slipsen är att föredra till kostymen samt flugan till fracken. Flugan kanske också kan räknas som den lite lekfullare av de båda, även om det också finns ett stort antal slipsmodeller som är lite mera lekfulla i sin design.

Näsduk

Både slips och fluga går extremt väl ihop med en näsduk om man ser till att matcha på rätt sätt. Näsduken placeras antingen i bröstfickan på kostymen eller skjortan för en otroligt stilig effekt. Fluga och näsduk är extra effektfullt om du frågar oss och någonting som bäddar väl för en riktig ”killer-outfit”. Näsduken är trots detta någonting som väldigt många män förbiser, där vårt råd är det exakt motsatta. Time to wake up, med andra ord!

Klocka

Även om de allra flesta nuförtiden bär runt på mobiltelefoner som enkelt kan visa en både tid och datum så har armbandsklockan fortfarande inte spelat ut sin rätt som accessoar. Rätt klocka till rätt outfit kan ofta vara den sista pusselbiten som krävs för att allt ska komma samma och verkligen nå till helt nya höjder.