Rätt sko till rätt fot

Fötterna är tåliga och slitstarka men trots det så är det viktigt att vi vårdar och tar hand om dem på bästa sätt så att dem håller livet ut, fötterna behöver regelbunden fotvård för att inte börja spricka, utveckla svamp och värk. Med rätt produkter kan du själv enkelt ta hand om dina fötter på ett effektivt och förebyggande sätt hemma. 

Vårda dina skor

Skor är något som vi använder oss av i regel varje dag, skor är också en mode sak och dem flesta av oss är ganska så kräsna med vad vi använder oss av för skor. Hör man till den kategori av människor som gärna lägger ner en slant på sina skor så är det extra viktigt att man tar hand om dem på rätt sätt, annars riskerar dem att bli fula och tappa i såväl kvalité som komfort. Faktum är att man med rätt hantering faktiskt kan bevara skons nyskick väldigt länge, något som borde ligga i vårt intresse i synnerhet eftersom att hantverksyrket skomakeri är på väg att försvinna helt. Ta hand om dina fötter och skor på rätt sätt med rätt produkter!

Undvik onödiga problem med fötterna

Välj skor i rätt storlek annars riskerar du att få smärtsamma och långvariga problem med fötterna, gå med skorna sparsamt i början så hinner dem successivt forma sig efter dina fötter. När du inte använder skorna så kan du med fördel använda dig av expanderbara skoblock för att bibehålla estetiken. Cederträ är rekommenderat av flera branschkunniga och motverkar såväl fukt som dålig lukt. Fler och fler använder sig också av cederträ galgar för att hålla kläderna fräscha på bästa sätt. Ta hand om dina skor, fötter och kläder för längre hållbarhet.