Rätt look till julfesten

Under julen är det förutom mycket mys och mat på schemat också en hel del festligheter om man så önskar. Det kan handla om allt ifrån julfesten med jobbet till ett julbord av något slag med familj och vänner, stunder då man gärna vill vara lite extra fin! Idag tipsar vi dig därför om den perfekta jul-looken som både är stilfull men också nog kreativ för att faktiskt bli intressant!

Kläder

När det kommer till kläder så tycker åtminstone vi att de varma, sköna och även ibland snygga jultröjorna bör få stanna hemma i garderoben. Allra finast är nog en enfärgad klänning, helst i rött, men både vit och svart är också alternativ som fungerar bra. Det allra viktigaste är att hitta en klänning med av bra kvalitet som fungerar bra till just din kroppsform. Detta kan kräva att man testar en och annan modell innan man hittar rätt, men det är det väl värt för ett så bra slutresultat som möjligt.

Accessoarer

När det kommer till accessoarer så tycker vi att man ska vara relativt sparsam. Den enfärgade klänningen behöver dock någonting som livar upp den lite extra och som därigenom får den att nå sin fulla potential. Undvik dock som sagt att se ut som en julgran. ”Less is more” är ett uttryck som du säkerligen stött på både en och två gånger förut och just detta är något som verkligen kan appliceras i detta sammanhang.

 

Skor

En del av er läsare kanske inte vill höra det, men vad vi rekommenderar är självfallet stilfulla skor med höga klackar! Svart är en färg som fungerar till i princip vad som helst, vilket gör just denna färg till den allra säkraste och mest användbara. För er som inte alls kan med höga klackar så rekommenderar vi istället en sko med en betydligt mindre klack, men som annars har en relativt likvärdig utformning.