Manliga skönhetstrender

Idag finns det massvis med trender kring den manliga skönheten, modet och skönhetsvården. Och precis som med de kvinnliga trenderna, förändras de från år till år. En del säker dör ut väldigt snabbt medan andra är populära genom flera säsonger. Nedan följer ett axplock av de trender som cirkulerar just nu.

Glitterskägg

Om det är någon som har missat det, har man brutit en hel den trender i år. Det är inte bara flickorna som ska få bära glitter. Det har dykt upp många bilder och annonser om män med glitter i skägget. Det kan vara kul för att klä sig annorlunda för en kväll, kanske som något skoj att göra under svensexa.

Skjortan

Det är som att skjortan har fått ett nytt uppvaknande. Det säger en hel del om en man som bär en skjorta som är välstruken och har rätt passform för hans kroppstyp. En snygg skjorta som sitter bra kostar lite mer än en standardskjorta, men det blir ett plagg som håller i många år! Varje man ska alltid ha en eller två snygga skjortor i garderoben.

Rakning

Detta är en konstform. Tidigare har det bara vara ett nödvändigt ont som man försöker göra bort på morgonen i all hast. Men de uppvaknande skönhetstrenderna har medfört en djupare insikt om hur man ska raka sig och behandla huden för att få ett bra resultat. En del vill ha en nära rakning medan andra har lärt sig konsten att forma och ta hand om sitt långa skägg.