Funderar du på fransförlängning

Att förlänga ögonfransarna är en stor trend som många vill prova. Det finns fler olika metoder och du kan uppnå en rad olika stilar. Vissa föredrar en mer naturlig look medan andra vill ha en riktigt glamorös och lyxig variant. En fransförlängning är ett bra sätt att förhöja ansiktet till speciella tillfällen som fest eller bröllop. Samtidigt kan det vara ett bra alternativ om du vill se fin ut dagligen.

Från vardag till fest

Du kan som sagt få olika behandlingar beroende på dina önskemål. Med singelfransar kan du få en väldigt naturlig och mild look vilket kan vara passande till vardag. Du slipper på så sätt applicera mascara och kan känna dig snygg varje dag. Andra kvinnor prefererar markanta ögonfransar som ramar in ögonen och ger ett fylligare utseende vilket du kan uppnå med volymfransar.

God hygien

Det är viktigt att tänka på hygien och att vara försiktig med tillbehören. En dålig applicering kan leda till en allergisk reaktion. Ska du göra en fransförlängning på dig själv är det därför viktigt att läsa bruksanvisningarna noga och hålla sig till rekommendationerna. Dessutom är det viktigt att tvätta ögonfransarna ordentligt dagligen. Du kan ta del av säkra och praktiska tillbehör till fransförlängning på nätet, läs mer här.